Velg en side

Det er nok ingen som kan påberope seg å ha blitt rik på gambling, bortsett fra de som virkelig har vunnet den store gevinsten som man har sett på Lotto-trekningene på tv eller hører historier om fra kasinoer og andre. Likevel er det mange som prøver å overbevise andre om at de både har funnet trylleformular og spennende systemer som finner vinnerrekken og øker vinnersjansene betraktelig. I Norge har man mange tusen Lotto-millionærer, siden spillet startet opp i 1986, mens i USA kan man av og til få vinnere som blir milliardærer. Det er fordi det er mange flere som spiller spillet, samtidig som potten blir tatt med til neste trekning dersom den forrige ikke gav noen vinnere. I andre land har man andre spill, som har gitt sine millionærer og sine vinnere.

Men går det an å gå fram på en måte som gjør at man kan redusere risikoen og øke sjansene for å vinne? Det er noe de fleste lurer på, og som mange ville gitt mye for å få kloa i. Vi skal se på noen faktorer som kan redusere hvilken risiko man tar.

  1. For det første er det viktig å ikke satse mer enn hva man har råd til. Så lenge man ikke gjør det, vil man aldri oppleve å sitte igjen uten penger.
  1. Videre er det viktig å sette seg noen grenser. Setter man en grense vil man slippe å satse mer penger enn man hadde kontroll over.
  1. Det kan være lurt å starte med en lav innsats. Begynner man å vinne, kan man sakte men sikkert begynne å øke. For starter man for høyt ut vil midlene fort være spilt bort. Når man øker innsatsen, vil selv en relativt dårlig rekke gi en enorm gevinst.
  1. Mange bruker systemer de har fullstendig tro på. Systemet er kun de selv som forstår noe av, og som innebefatter gudetro, overbevisninger og hellige lykkeamuletter. Hva med heller å fordele risikoen på flere personer. Da vil man kunne satse mer og få større gevinster.
  1. Noen mener at de ikke går an å øke sjansene i spill som lotto. Likevel er det fristende å tenke at dersom man har en fast rekke, så vil den før eller senere gå inn med sju rette. Faktum er at det er like sannsynlig at samme rekke kommer 10 ganger på rad, som at rekka er helt tilfeldig. Ved å krysse av flere tall, vil derimot sjansene øke. Men det koster også mer.
  1. Det er også mulig å tenke seg å velge ut noen faste tall, og la noen være tilfeldige. Ved å kjøre flere faste tall på flere kuponger, vil sjansene være større for å vinne, hvis og bare hvis de faste tallene går inn. Men at de skal gå inn er ikke mer sannsynlig enn at andre tall skal gå inn.
  1. Noen har faktisk klart å jukse, ved at de har hatt tilgang på programvaren til trekningssystemet. Men som alltid før, blir svindlerne oppdaget og sitter bak løs og slå. Det er derfor ikke noe å anbefale.
  1. Andre kan ha direkte kontakter med Gud, men det er ikke visst om han vil avsløre de neste lotto-tallene likevel. Det er kun noe man ser på film.

Det beste er nok å glede seg over det som man har, og ikke hige etter rikdom og luksus. Men har man en liten drøm, kan man jo slenge inn en kupong en gang i blant. For som de sier, spiller man ikke, så vinner man ikke.