Velg en side

Å spille på nettcasino er både artig og spennende. Det er et fint tidsfordriv i en ellers travel hverdag. På den måten kan man komme seg litt bort fra alt kjas og mas. Men det kan fort bli en dyr hobby, som skaper en ekstrautgift men bør kalkulere med på forhånd.

I denne artikkelen vil vi komme inn på noen spilleautomater som er veldig artige å spille på.

Ut på eventyr med Book of Ra Deluxe 6

Dette er et relativt nytt spill som er en luksusversjon av det originale spillet ”Book of Ra”. Den utvidete versjonen Deluxe 6 har det ekstra momentet med at det er et sjette hjul. Altså seks spinnende hjul. Her er det fortsatt om å gjøre å skaffe tre bøker eller flere fra den sagnomsuste solguden Ra, skaperen av liv og den essensielle kraften i universet. Med freespin runden har man alle muligheter til å vinne enorme summer. En bok åpner seg og symbolet som velges ut, blir ditt lykkesymbol. Spinn ti heldige runder å se hva som skjer.

Jungle spirit med ville dyr

Dette nye spillet har fantastisk grafikk og sin helt spesielle vri. Her vandrer du helt alene i jungelen, i påvente av at det dukker opp tigre, slanger, elefanter, bjørner eller krokodiller. Disse kan gi store premier dersom de kommer på rekke og rad. Den ekstra funksjonen ligger i at av og til dukker det opp ett skinnende lys. Lyset blottlegger et helt hjul og man får en såkalt ”stacked wild” et hjul hvor alle feltene er dekket. Jo flere slike, jo høyere gevinst. Bonusrunder aktiveres dersom man finner tre blomster i feltene. Her kan man velge hvilket rovdyr man vil skal dukke opp, og alle gir ulik tilbakebetaling. Det finnes enda en spennende funksjon i dette spillet.

”Fruktelig” morsomt med Reel Rush

Dette spillet er enkelt og helt genialt. Her er det om å gjøre å få gevinst på seks etterfølgende spinn, og det spiller ingen rolle hvor stor gevinsten er eller hva man vinner på. Dette fargerike spillet fylles opp av frukter i alle farger og fasonger. På første runde er 12 ruter skraverte. For hver runde man vinner, åpnes flere muligheter. Får man gevinst på det sjette spinnet, vil man få 8 gratisrunder med hele 3125 måter å vinne på!! Denne automaten er bare ”fruktelig” morsom.

When pigs fly!

Med de humoristiske animasjonene og den hyperbolske symbolikken, er dette spillet en artig måte å avsette noen timer på. Om det er gevinsten som kommer når grisene flyr skal ikke sies, men å se griser fly, det kan være virkelig så underholdende. Når rakettoppskytingen nærmer seg, ser man grisen gjøre seg klar. På med hjelm og i giv akt posisjon, sendes den lattermilde grisen ut i verdensrommet. Her kan man finne enorme skatter!

Apestreker med Mad Mad Monkey

I dette tullete spillet dukker den leende apekatten opp blant bananer og nøtter og gir spillende en god opplevelse når brettet fylles opp. Apekatten er overalt og han er virkelig ikke god. Spillet tar virkelig av ved å få 3 klinkokos apesymboler med 10 gratisspinn. Her vil gevinstene tredobles så spinn i vei for en uforglemmelig apestrek.

Noen spilleautomater utmerker seg med sine effekter og smarte løsninger. Spesielt for disse er at man ofte vil kunne få bonusrunder, og ikke minst nye spinn i bonusrundene. Jungle spirit har ikke denne muligheten, men i stedet en ekstra bonus som inntreffer plutselig og uventet. Bare vent å se!

Koster penger

Spilleautomater er for dem som har god råd og kan sette av penger til spill og moro. Dersom man er i tvil kan man jo heller bare spille i demomodus, men da blir ikke spenningen skrudd opp de ekstra hakkene.