Velg en side

For en hurtig omgang der man lar fantasien løpe løpsk mens man blir stimulert og drevet mot orgasme. Det er hva fleshlighten er. For dett er ikke en vanlig lommelykt om du trodde det. Her leker produsentene med ordet Flashlight (lommelykt på engelsk), og gjør oss med ett en smule forlegne. Fleshlight har de riktige formene for menn som trenger en hurtig omgang. Et enkelt redskap man kan ta med seg overalt.

Hvorfor bør man bruke en Fleshlight?

Kanskje kan en fleshlight være et leketøy for unge som ennå ikke har mistet jomfrudommen. Det er atter mange menn som både er alene og ikke får den omsorgen han trenger. Derfor er det kjekt å ha dette leketøyet tilgjengelig.

Et leketøy for voksne menn som kanskje ikke tør å innrømme at de ikke kan kontrollere utløsningen eller har vanskelighet med å få den opp når det gjelder. Den har en hylse som stimulerer penisen når den aktiveres.

Fleshlight kan gi deg komplekser, men det er det ingen grunn til. Mange har denne til og med når de er i et forhold, både for leken og spenningens skyld. Dessuten føles det bedre enn å gjøre det selv.

Andre fordeler med Fleshlight

Med fleshlighten kan du eksperimentere og la fantasiene få utspill. Den kommer som munn, anal og vaginal utgave, altså er lekehylsen for alle som vil prøve ulike stillinger. Man kommer ikke utenom å bruke litt glidemiddel for denne saken som man putter staken i. Fleshlube er anbefalt fordi det gir en deiligere realistisk følelse.

Stakesaken er noe mange bruker på daglig basis for et rikere sexliv. Om den er førstevalget er det jo litt dumt, men kanskje kona ikke har noe imot det likevel. Den er jo en sjelløs konkurrent, om så et ekstra hjelpemiddel i senga.