Velg en side

Det er kanskje ikke profitt for en selv folk flest forbinder med forbrukslån, heller profitt for banken. Men dersom du er oppfinnsom kan du benytte forbrukslånet på en måte som gir raskere inntekt enn nedbetalinger. Når du har betalt tilbake gjelden din kan du til og med sitte igjen med mer penger enn det du hadde før du tok opp forbrukslån.

Forbrukslån til aksjekjøp?

Det kan være noe mer abstrakt å handle aksjer enn det er med fysiske varer. Likevel kan det være mye penger å hente i aksjekjøp.

Dersom du investerer forbrukslånet ditt på riktig måte, samtidig som du har litt flaks, kan du sitte igjen med et ganske stort beløp. På den måten blir det heller ikke vanskelig å kvitte seg med gjelden sin.

Dette er imidlertid en løsning som krever en del mer tålmodighet enn du hadde trengt dersom du skulle ha solgt varer eller tjenester. Så er det slik at verdien på en aksje kan stige og synke ganske mye fra dag til dag. Da bør du huske på at det er ingen bare gjør en investering og blir rike over natten.

Det er heller ikke et sjakktrekk å selge aksjene så fort du ser at du går en del i pluss. Da risikerer du å gå glipp av et større utbytte senere. Les deg opp og sett deg inn i markedet allerede før du søker om forbrukslån og videre begynner å investere pengene.

Forbrukslån til spill?

En annen måte du kan benytte forbrukslån til for å tjene penger, er nettcasinoer. Denne muligheten er imidlertid enda mer risikofylt, og du bør vurdere dette nøye. Her risikerer du å tape hele lånet, og da vil det være veldig dumt å ta opp et nytt lån for å vinne tilbake pengene.

Da kan du ende opp i en umulig økonomisk situasjon. Tenker du å prøve deg på pengespill, bør du derfor begynne med egne penger og gjerne små summer.